En matsöndag och lite till..

Måndag igen, och är inte alls sugen på att sitta på jobb idag. Tappat lusten och orken lite, men lite mindre än en månad kvar tills semestern. Var trött idag när klockan ringde, stormat inatt och regnet har öst ner, vad hände med juni vädret. Så har sovit dåligt, legat och vänt och vridit. Och hade en sådan dag när man inte har några kläder, så prova genom hela garderoben kändes det som, när jag till slut fastnade för något..Körde och lämna hundarna hos mamma i Åstorp och sen till jobb, och nu sitter jag här och gör lite beställningar och avvikelserrapporter, en rolig måndag..

Igår var det en riktigt mat söndag, konstatera jag nu när jag kikar på bilderna sen gårdagen. Vaknade vid 7 av ett en viss liten herre vid namn Olof hoppade på mig, konstigt att han bara gör det på mig och inte sin husse..Rättvist..

Ut med hundarna i morgonrocken, tror jag sov fortfarande när jag gick rundan, upp och lade mig igen och sov i 3 timmar. Låg och läste lite bloggar och drog mig innan det frukost. En ny favorit kokoskvarg med jordgubbar, kiwi och persika i.

20170611_103340

plockade lite där hemma sen hade jag och Olof hunddejt med Nettan, Elsa och Hannah i en timme på Hallandsåsen, prata massa skit och hade det trevligt. Inget jätte tempo vi håller nu för tiden, men allt räknas. Körde inom blomsteraffären i Hjärnarp och köpte lite blommor till balkongen och trädgården, har blivit blomstergalen, så har köpt massa blommor hela helgen. Hem plantera dessa sen blev det ett litet arm och rygg pass i trädgården, körde med gummibanden och min ”pinne”, träna mycket rörlighet i ryggen, så otroligt skönt och det bästa är att man kan vara utomhus. Därefter ringde mamma och fråga om vi ville med och äta brunch i hamnen, mötte dom där och satt där i någon timme.

20170611_144115

Inte världens roligaste väder , men va faktiskt skönt ute, satt på bryggan ett tag efteråt och bara njöt. Har sagt det tidigare och säger det igen, känner mig så otroligt lyckligt lottad över att kunna bo så närma havet som vi gör. 5 minuters promenad sen är vi nere vid stranden och hamnen.

Hem och tog ett ryck innan middagen, städa balkongen och packa upp lite lådor och sorterade in i skåp och lådor i den snart nyrenoverade toaletten på ovanvåningen, ska bli sååå skönt när det är klart, denna veckan hoppas vi på.

Blev grillat till middag igår kväll, min nya favorit (förutom John och Davids hemmagjorda hamburgare) Rostas med sötpotatis packet på grillen.

20170611_200001

Slängde även ihop en efterrätt av all frukt vi har hemma, dock så orkade jag inte mim, så det fick bli frukost imorse. Vattenmelon, jordgubbar, persikor, mjölk och banan och mixade det.

20170611_185936

 

Ja det va den helgen. I lördags fick vi bröllopskorten av fina Lotta, bara sådär 1500 stycken. Körde en oplanerad kväll hos Hannah och Ajas och pratade om midsommar, satt ute på deras trädäck hela kvällen, hämtade mat och njöt av solen så länge den va uppe och några alkoholfria öl 😉 . Oplanerat när det är som bäst.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>