Naturens godis

Godis i all ära, ja jag är en chokladfantast men inget slår jordgubbar, melon, körsbär, mango och ananas.

Såhär har det sett ut hos oss de senaste kvällarna när vi har slagit läger framför tvn på kvällarna, såg den nya XXX filmen igår, nja sådär va, inget jag kommer se igen.

20170613_193352

IMG_20170609_192654_297

Vaknade med träningsvärk idag, körde ett arm/rygg/inre bålmusklerna pass i trädgården igår med kettlebellen och gummiband och ja de obligatoriska rörelse övningarna för ryggen med min pinne. Och det känns idag, skönt. Bara på det imorgon igen. Googlade lite fler övningar som är bra att göra igår kväll för gravida, så ska lägga till dom i mitt pass. Får snart göra en lista så jag kommer ihåg alla haha. Måste göra en ny träningslista också..

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>