Le det är fredag

Idag va det segt att gå upp, jäklar vad trött jag var och att bebis vaknade vid kvart i 5 och tyckte det var dags för morgongympa inne i magen gjorde ju det inte bättre. Lyckades att somna om någon timme efteråt, men det hade jag nog kunnat vara utan, va betydligt tröttare när klockan ringde senare. Blev lite morgon mys med en lika trött Olof, innan det var dags att stressa upp, lilla mysgrisen.

Annika21Men skit i det nu ler vi för att det är fredag.

Helgen är väldigt oplanerad fortfarande, inga direkta planer förutom det gamla vanliga som städa tvätta hundar osv.

Igår hämtade jag ut paketen ifrån Jollyroom och HM, kan knappt fatta att det är till vår lille bebis som ska ha dessa sakerna, och om några månader är han här. Va även på visning av ett hus, inte till oss utan mamma och pappa, kan bli spännande detta, väldigt fint hus och vilket läge, men ja vi får se. Huset ligger i Magnarp, 5 minuters bilfärd ifrån oss, hatar att erkänna det, men det hade varit skönt att ha dom i närheten framöver med bebis och hundvakt. så innerstinne vill jag nog att dom kommer närmare faktiskt.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>