v.24

Idag går vi in i vecka 24, gisses vad tiden går fort nu men ändå inte. Längtar efter vår lille plutt nu.

Såhär står det om v.24:

Pigg bebis. Sugen på en lugn natt? Ditt barn tycker annorlunda. Bebisar är som mest aktiva mellan vecka 24 och 28. Efter det finns det inte tillräckligt med utrymme för barnet att göra volter och rumla runt i magen på det sätt det gjort under några veckor.
Genomskinlig hud. Barnets hud är så tunn att man kan se blodkärl, ben och organ under den. Huden fortsätter att bli tjockare allteftersom månaderna går tills den är lika ogenomskinlig som din.
Dags att kika. Barnets ögon är fullt utvecklade i slutet av den här månaden. Även om iris fortfarande inte har någon pigmentering får ögonen färg under de kommande månaderna. Den slutliga ögonfärgen syns inte förrän barnet är lite större, i sällsynta fall upp till tre års ålder.
Växer så det knakar. Den lilla gymnasten väger upp till 600 gram och är cirka 30 centimeter. Svettkörtlarna utvecklas, och det lilla barnet kan träna på sugreflexen genom att suga på sina tummar.

Inget skrivande ihelgen, skyller på vädret och kära vänners umgänge istället.

Körde ett 45 minuters styrkepass när jag kom hem i fredags i trädgården i lite duggregn, vädret klarnade upp när jag var klar så det fick bli lite mer än en timmes promenad som avslutades i ösregn. Kvällen spenderades i soffan med min käraste med en film och massa ljus och popcorn, börjat få dille på det igen..

Låg och slappade framför en helt okej film i lördags morse, Bamse hade vilodag så jag och Olof körde till Munka där vi träffa Nettan och Elsa och såklart fina Luzze, som man saknar ridningen, speciellt när solen skiner och är underbart väder (om man bortser ifrån flugorna) Blev massa barnprat och allt mellan himmel och jord som vanligt när vi ses. Är så jäkla glad att vi ska gå hemma samtidigt. Stannade på vägen hem och köpte jordgubbar, körsbär och Syrensaft längs vägen, slängde ihop varsin smoothie till mig och D när jag kom hem. Jordgubbar, mjölk, hallon och kokos.

IMG_20170617_133527_654

Eftermiddagen spenderades i solen i trädgården och bara njöt av livet. På kvällen hade vi lite dejtkväll, grillade färsk röding i foliepaket, fläskfile, färska räkor mm. Satt i lugn och ro och bara myste och pratade, lite utomlandskänsla, tyvärr så va det ingen som kom och plocka undan efter oss, men det fick gå ändå haha.

IMG_20170617_193055_499

Fick en ordentligt sovmorgon igår, blev väckt vid halv 11 igår då någon tyckte det var frukostdags. Vi hann inte mer än sätta oss till bordet förrän Jimmy kom och gjorde oss sällskap, alltid trevligt. Vädret klarnade upp vid lunch, jag körde till Jysk köpte en rullgardin till sovrummet (bättre sent än aldrig), handdukar mm till nya toan där uppe som bli klar idag (äntligen). Körde till Kvidingebadet och träffa Nicole och Linnea, satt och njöt av solen och sällskapet, simmade 22 längder, förvånad att vattnet va så varmt, så det va helt okej. Kändes bra i kroppen undertiden och efter. Så en bra träningsform för mig. Har nästan bestämt att jag ska till Vejbybadet efter jobb idag och ta några länder, om nu vädret tillåter..

Blev en tur ner till stranden med D när jag va hemma vid 17, cykla ner och la oss på en handduk och brottades med myrorna, jag tog ett dopp i havet sen cykla vi hem. Hängde upp rullgardinen och lite annat fix, innan det va middagsdags och en lång dusch med massa inpackningar och insmörjningar. haft en jäkla natt tyvärr, sovit dåligt, Olof har sovit dåligt så jag har vaknat över det, varit varmt och allmänt jobbigt. Så va inte alls på humör när klockan ringde imorse. Dom personerna som säger att solsken och fågelkvitter är det bästa man kan vakna av, kan fara och flyga, finns inget värre. Hatar det, så blev irriterad över det också, ingen bra morgon för Annika idag..

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>