Sömnlösa nätter

Nätterna blir värre och värre känns det som, somnar vid 22 och kan vakna vid halv 12 antingen behöva gå på toa, ta mer nässpray, eller så ligger jag fel. Det där med att vända sig lite snabbt och lätt när man var halvvaken är numera ett väldigt stort projekt som resulterar att man är klarvaken när man är klar. Något som numera är standard är att kissa vid 3-4 tiden, ta nässpray, vänta tills det har börjat värka fräsa, ta nässpray och sen försöka somna om. sen ringer Davids klocka lagom tills man har kommit in i den där djupa sömnen igen. Längtar så mycket tills bebis är ute så jag kan börja dricka kaffe och Celsius igen, har haft noll tolerans mot koffein ( 2 gånger har jag druckit kaffe) sen jag fick reda på graviditeten, så det ska bli så otroligt jäkla gott att få känna kaffesmaken och ta den där första koppen på morgonen, bara 2 månader dit..

Igår kväll fortsatte vi listspikandet, städa, plocka undan, tvätta och sånt roligt. Så ingen jätte rolig vecka denna heller, ska bli skönt när detta är över i nästa vecka, så det är fokus på oss två och inte hemmet. Men jag är glad att vi valde att lägga om golvet innan bebis kommer så det är gjort.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>